Kommercielt samarbejde med dreivers.com – Hele denne side er annoncering for dreivers.com.

Bilvurdering: Få en vurdering af din bil

Nu kan du være din egen bilforhandler

Når du sælger din bil til en forhandler, er det nemt og oftest trygt. Men du betaler også ved kasse ét. Når du sælger din bil gennem Dreivers, får du nøjagtigt det samme, bare bedre og billigere.

  • Du er fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt.
  • Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere.
  • Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. 
  • Vi klarer alt det praktiske. Henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel

Få en gratis vurdering af din brugte bil

Bilejere, der har solgt deres bil på dreivers.com, har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere til sig selv end det bedste tilbud, de har fået fra både traditionelle forhandlere og via privat annoncering. Det er helt uforpligtende at få din bil vurderet.

For at du kan sælge din bil på dreivers.com, må den højst være 9 år og have kørt max. 130.000 km.

Dreivers.com hjælper dig med alt i dit bilsalg

Der kan være masser af bøvl og usikkerhed forbundet med en bilhandel. Men når du sælger din brugte bil på dreivers.com skal du ikke bekymre dig. Vi holder styr på jura, henvendelser og handlen – og alt der imellem, så du kan koncentrere dig om andre vigtige ting.

Penge direkte i kassen

Der kan være mange penge at tjene ved at bruge dreivers.com. Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og hjælper dig med den helt rigtige salgspris på din bil – så du får mere til dig selv, end hvis du solgte til en traditionel bilforhandler eller privat. Faktisk fortæller vores kunder, at de i gennemsnit har fået 20.300 kroner mere for deres bil.

Dreivers.com tager ansvaret i din bilhandel

Med dreiver.com er du helt ansvarsfri når du har solgt din bil. Dreivers.com overtager nemlig alle henvendelser og forpligtelser over for køber ved eventuelle reklamationer.

En bedre oplevelse ved køb og salg af brugte biler

Vi gør alt for, at du både får en bedre fortjeneste og færre bekymringer og besvær, når du sælger din bil på dreivers.com! Men tag ikke vores ord for det. Tjek i stedet vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Virkelig en god oplevelse og i hele forløbet har man følt sig i trygge hænder. Dreivers har fulgt op på tingene og medarbejderne er altid parate til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål. Stort tak til Dreivers for en god oplevelse – kan klart anbefales.

Michael. (Fra Trustpilot).

På dreivers.com hjælper vi private med køb og salg af brugte biler.

Få mere for din bil, når du sælger, og få Danmarks bedste garanti, når du køber. Vi blev medlem af Autobranchen i 2020, og i 2021 blev vi FDM fordelspartner.

Med Dreivers.com kan du foretage

  1. Køb af brugte biler
  2. Salg af brugte biler
  3. Få en gratis vurdering af din bil

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets guide om Køb og salg af brugte biler.