Kommercielt samarbejde med dreivers.com – Hele denne side er annoncering for dreivers.com.

Fordele, når du sælger din bil med Dreivers.com

Nu kan du være din egen bilforhandler

Når du sælger din bil til en forhandler, er det nemt og oftest trygt. Men du betaler også ved kasse 1. Når du sælger din bil på denny nye måde, får du nøjagtig det samme, bare bedre og billigere.

  • Du er fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt.
  • Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere.
  • Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. 
  • Vi klarer alt det praktiske. Henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel

Sælg din brugte bil med mange fordele 

Ideen bag dreivers.com er enkel. Vi hjælper private med køb og salg af deres brugte biler, så de får samme sikkerhed, som en forhandler. For dig, der skal sælge din bil, er der mange fordele.

Dreivers.com annoncerer din bil for dig 

Sætter du din brugte bil til salg hos os, klarer vi al online annoncering af den, blandt andet på Bilbasen og Biltorvet. Vi screener også alle henvendelser, før du selv viser din bil frem. Du slipper derfor for at skulle håndtere skambud og useriøse henvendelser. Derudover vil din bil blive eksponeret for mange flere købere, da rigtig mange går uden om køb af brugt bil hos en privatperson. 

Du får mere for din brugte bil hos os end hos en bilforhandler 

Dreivers.com yder vores service digitalt, så vi sparer en masse omkostninger til lager og bygninger, som en normal bilforhandler har. Det vil sige, at du får meget mere for din bil her – men en minimal ekstra indsats, da det eneste du skal gøre er at fremvise din bil og køre den til test. Resten klarer vi.

Din bilhandel er i sikre hænder 

Når den rigtige køber er fundet, formidler vi kontakt mellem dig og køber, så du kan fremvise din bil. Men al jura, prisforhandling og pengeoverførsel er du fri for. Det tager vi os af. Desuden sikrer og betaler vi for, at bilen bliver testet og synet på et uafhængigt værksted. Samt, at køber har både reklamationsret og hele 12 måneders garanti. Det er værdien af dette, der gør, at du kan få en bedre salgspris. Og at både du og køber er sikre på at få en god og tryg handel.

Solgt eller gratis

Det er helt uforpligtende at oprette en bilannonce på dreivers.com. Finder vi ikke en køber, eller ønsker du at trække salget tilbage, koster det dig ikke en krone. Salæret falder først, når bilen overdrages og betalingen for bilen gennemføres. Helt derop til kan du altid henvende dig, og bede os om at tage annoncen ned igen. 

På dreivers.com hjælper vi private med køb og salg af brugte biler. 

Få mere for din bil, når du sælger, og få Danmarks bedste garanti, når du køber. Vi blev medlem af Autobranchen i 2020, og i 2021 blev vi FDM fordelspartner. 

Med Dreivers.com kan du foretage

  1. Køb brugte biler
  2. Salg brugte biler
  3. Få en gratis vurdering af din bil

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets guide om Køb og salg af brugte biler.