Kommercielt samarbejde med Usado – Hele denne side er annoncering for Usado.

Usado FAQ

Her kan du få svar på de hyppigste spørgsmål fra vores kunder. Det vigtigste for os er, at du som kunde hos Usado er fri for bekymringer hele vejen igennem bilhandlen. Hvis der er noget, vi ikke giver svar på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Når du sælger brugt bil på Usado


Skal jeg svare på alle henvendelser på annoncen?

Nej. Usado tager imod alle henvendelser. Vi kvalificerer de henvendelser vi får, så du alene skal vise bilen frem til seriøse købere. Derfor er bilen typisk solgt efter første eller anden fremvisning.

Hvornår får jeg mine penge for bilen?

Når der er indgået en aftale og køber afhenter din bil, straksoverfører Usado den aftalte købesum til din konto. Du kan altså se beløbet på din konto inden bilen ejerskiftes og nøglerne udleveres.

Hvad hvis jeg har gæld i min bil?

Usado kontakter panthaver og betaler din restgæld ud, inden bilen udleveres. Beløbet fratrækkes den købesum, som du får udbetalt.

Skal jeg selv opsige min bilforsikring?

Nej. I forbindelse med handlen ejerskiftes din bil til køberen. Dit forsikringsselskab får automatisk besked om, at forsikringen skal opsiges.

Skal jeg betale noget, hvis bilen ikke bliver solgt?

Nej. Hvis bilen ikke bliver solgt eller du vælger at sælge den til en anden forhandler eller privat, koster det dig ikke en krone. Vi beder dig blot meddele os dette, så vi kan standse vores annoncering af bilen.

Er der en bindingsperiode?

Nej. Du kan til enhver tid meddele os, at du ikke ønsker at have bilen til salg hos Usado Vi fjerner så straks bilannoncen og det er gratis for dig.

Skal jeg betale for test og syn af bilen?

Nej. Usado dækker både test og syn af bilen. Vi dækker også annoncering og ejerskifte.

Skal jeg selv lave slutseddel på min bil?

Nej. Usado udarbejder alle juridiske dokumenter – herunder slutseddel. Alle dokumenter underskrives digitalt.

Kan jeg redigere i min annonce?

Vi annoncerer din bil på en række forskellige salgsplatforme og for at sikre, at al information opdateres alle steder, skal du enten skrive din ændring til os på hello@Usado.dk eller ringe til os på 71969618.

Når du køber brugt bil hos Usado

Hvad dækker garantien, når jeg køber brugt bil?

Usado’ garanti dækker alle mekaniske og elektriske fejl, der måtte opstå på bilen hele 12 måneder efter du har overtaget bilen. Du kan læse hele garantiordningen på vores hjemmeside. 

Hvilke værksteder kan jeg bruge, hvis der er reklamationer?

Usado har ikke egne værksteder. Derfor kan du blot give os besked om, hvor i landet du befinder dig, så finder vi et værksted i nærheden af dig. Du afleverer bilen. Usado betaler regningen. Du kører videre.

Køb eller sælg en brugt bil med Usado – det er let og enkelt.

Kan jeg udvide garantien?

Du kan udvide din fulde garanti fra 12 til 24 måneder for 4995,- Giv blot Usado besked om at du ønsker dette, før du skriver under på slutsedlen. 

Hvem betaler for ejerskifte på bilen?

Alle udgifter til test, syn og ejerskifte er inkluderet i den pris, som bilen er annonceret til. Der kommer altså ingen ekstra omkostninger i forbindelse med handlen. 

Hvad hvis testen af bilen afslører fejl og mangler?

Tilstandstesten giver et billede af bilens tilstand – ligesom når du køber et hus. Skulle testen af bilen vise fejl, er du ikke forpligtet til at købe bilen, hvis du ikke kan acceptere disse.  Testens resultat kan af og til give et udgangspunkt for en reduktion af prisen – eller at fejl udbedres inden du overtager bilen. Dette aftales og forhandles fra sag til sag.   

Hvorfor er der restgæld i nogle biler?

Mange bilejere har lån i deres bil. Og derfor er der registreret restgæld. I forbindelse med handlen fremsender vi dig dokumentation for restgældens størrelse og samtidig dokumenterer vi også, at gælden er betalt ud – inden du overtager bilen

På Usado hjælper vi private med køb og salg af brugte biler.

Få mere for din bil, når du sælger, og få Danmarks bedste garanti, når du køber. Vi blev medlem af Autobranchen i 2020, og i 2021 blev vi FDM fordelspartner.

Med Usado kan du foretage

  1. Køb af brugte biler
  2. Salg af brugte biler
  3. Få en gratis vurdering af din bil

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets guide om Køb og salg af brugte biler.