Kommercielt samarbejde med dreivers.com – Hele denne side er annoncering for dreivers.com.

Betingelser

Vi gør ikke tingene sværere, end de er

Men der er altid noget med småt. Vi har bare prøvet at gøre det så enkelt som muligt, og du kan se det hele her.

1) Vi må kontakte dig om salg af din bil

Vi må gerne kontakte dig på mail eller telefon for at få yderligere oplysninger om bilen, eller i forbindelse med henvendelser på din bil.

2) Annoncering af din bil 

Vi må gerne undlade at annoncere din bil andre steder end på dreivers.com (f.eks. Bilbasen.dk), hvis vi mener, at bilen er prissat for højt, eller når bilen har ligget i 100 dage. Vi forbeholder os også retten til at tage din annonce ned, hvis vi ikke kan få kontakt til dig, hverken telefonisk eller over mail, i forbindelse med henvendelser på din bil. Vi sender dog altid en advarsel om dette syv dage i forvejen. 

3) Test og syn i bilhandlen

Når vi har fundet en køber til din bil, er du forpligtet til at køre den til nærmeste Applus Bilsyn og få gennemført en test på et tidspunkt, hvor det passer dig. Dreivers betaler naturligvis for denne, og booker tid efter aftale med dig. Dreivers dækker dog ikke eventuelle fejl og mangler. Bilen skal kunne synes for at kunne sælges gennem Dreivers.com.

4) Salær

Sælges bilen gennem dreivers.com eller til en person henvist af Dreivers, afregnes der for vores ydelse. Hos os betaler du et fast, lavt salær, som afhænger af hvad din bil sælges for. Du kan se vores salærer ved at klikke her.

5) Restgæld eller pant i bilen

Har du lån i bilen (pant) bekræfter du hermed, at restgælden ikke overstiger 90% af den forventede salgspris eller, at du vil betale ind på lånet ved salg, så restgælden ikke overstiger 90% af salgsprisen, når købsaftale underskrives.

6) Vi må kontakte panthaver

Har du lån i bilen (pant) accepterer du også, at du, når der er fundet en køber til bilen, giver Dreivers fuldmagt til at kontakte panthaver og få oplyst aktuel restgæld.

7) Ingen binding for dig, men …

Der er ingen binding for dig ved din aftale med dreivers.com. Det betyder, at du er velkommen til selv at sælge bilen sideløbende. Finder du selv en køber, afregnes der naturligvis intet salær – vores salær forfalder først, når bilen er solgt til en køber henvist af os. Blot vil vi bede dig meddele os, at bilen er solgt, så vi ikke anvender unødige ressourcer på annoncering og dialog med potentielle købere.

8) Det var det

Som sagt forsøger vi hele tiden at gøre tingene så enkle som muligt for dig. Men skulle du alligevel have spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 7196 9618 eller hello@dreivers.dk.

På dreivers.com hjælper vi private med køb og salg af brugte biler. 

Få mere for din bil, når du sælger, og få Danmarks bedste garanti, når du køber. Vi blev medlem af Autobranchen i 2020, og i 2021 blev vi FDM fordelspartner.

Med Dreivers.com kan du foretage

  1. Køb af brugte biler
  2. Salg af brugte biler
  3. Få en gratis vurdering af din bil

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets guide om Køb og salg af brugte biler.