Mercedes

Køb og salg af brugte biler - gratis bilvurdering
 

Velkommen til Usado – din professionelle samarbejdspartner, når du vil købe eller sælge en Mercedes.

Vi forstår, at en Mercedes er mere end blot en bil. Det er en drøm, en livsstil og en måde at køre på, som kun de færreste kan opnå. Men hos Usado gør vi det muligt for dig at eje en Mercedes uden besvær og bekymringer.

Gå til vores online bilvurdering

Køb en Mercedes med ro i sindet

Når du køber en Mercedes hos Usado, kan du være sikker på at få en bil i topstand. Vi tilbyder ikke blot 12 måneders garanti, men du er også beskyttet af Købelovens reklamationsret. Vi gør en dybdegående test og syn af bilen hos Applus, og vi klarer alle de nødvendige juridiske dokumenter for dig. Du kan også bytte din gamle bil ind som en del af handlen.

Få et tjek af nummerplade inden du skal købe eller sælge bil.

Sælg din Mercedes uden besvær

Hvis du vil sælge din Mercedes, er det vigtigt for os, at du får den bedste pris og en problemfri oplevelse. Hos Usado er du fraskrevet alt ansvar, når din bil er solgt, og du kan sælge din bil med 12 måneders garanti. Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere. Vi annoncerer din bil kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, og vi klarer alt det praktiske, inklusive henvendelser, slutsedler og overtagelser. Købesummen står på din konto inden du udleverer bilen.

Oplev Mercedes-hemmelighederne

Hos Usado er vi stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af forskellige Mercedes-modeller, fra den elegante C-klasse til den legendariske S-klasse. Men vi vil også gerne dele vores passion for Mercedes med dig. Derfor inviterer vi dig til at besøge vores showroom og opleve den ultimative køreoplevelse.

Kontakt Usado i dag

Uanset om du ønsker at købe eller sælge en Mercedes, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og vores aktuelle udvalg af Mercedes-modeller. Hos Usado gør vi det nemt og sikkert for dig at eje en Mercedes.

Køb og sælg din bil med Usado

Se de brugte biler til salg her.

Køb bil med vores service og hav en større pose penge til overs til dig selv set ift. en traditionel bilforhandler.

Find den rette hybridbil til dit behov

Find den bedste hybridbil til dit behov.

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets bilguide.

Bilpriser

Det er ikke altid nemt at gennemskue diverse bilpriser uden en bilvurdering. Når du overvejer at sælge din bil, er det vigtigt at have en klar forståelse af dens værdi på markedet. Hos Usado tilbyder vi gratis bilvurdering, der giver dig mulighed for at få et nøjagtigt skøn over din bils værdi. Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige pris for din brugte bil. 

Vores bilvurdering er baseret på en kombination af data fra AutoUncle, som er en anerkendt kilde til bilpriser, samt vores egne erfaringer og parametre til at vurdere bilens værdi. Vi har samarbejdet med AutoUncle for at sikre, at vores vurderinger er så nøjagtige som muligt. Når du bruger vores gratis bilvurderingstjeneste, kan du være sikker på, at værdiansættelsen er baseret på objektive og pålidelige oplysninger om markedet. Vi tager højde for forskellige faktorer såsom mærke, model, årgang, kilometertal og generel tilstand for at give dig en realistisk og retfærdig vurdering af din bil. Kontakt os og hør mere.

Køb og salg af brugte biler - gratis bilvurdering