Kommercielt samarbejde med dreivers.com – Hele denne side er annoncering for dreivers.com.

Kommercielt samarbejde med dreivers.com – Hele denne side er annoncering for dreivers.com.

Køb og salg af brugte biler med Dreivers.com

Nu kan du være din egen bilforhandler

Når du sælger din bil til en forhandler, er det nemt og oftest trygt. Men du betaler også ved kasse ét. Når du sælger din bil gennem Dreivers, får du nøjagtigt det samme, bare bedre og billigere.
  • Du er fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt.
  • Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere.
  • Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. 
  • Vi klarer alt det praktiske. Henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel

Hvis din bil sættes til salg for 170.000 kr. 

Kunderne siger

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har solgt en bil via Dreivers. Det var en rigtig positiv oplevelse. Det resulterede i en bedre pris for bilen, selv efter Dreivers salær. Det rarteste af det hele var, at processens forløb gik glat.

– René G.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg købte en bil via Dreivers og specielt Sandra ydede en kæmpe service. Hun var god til at følge op og der har efterfølgende været super kommunikation. Kan kun anbefale Dreivers.

– Cecilie L.

Biler til salg 

Derfor får du mere for din bil

Hos dreivers.com betaler du ikke for imponerende salgslokaler, finansiering af mange biler på lager eller en sælger, der kan sparke dæk med kunderne.

I gennemsnit har vores unikke tilgang givet vores kunder mere end 20.000 kr. mere til dem selv, end det bedste tilbud de har fået fra en gammeldags bilforhandler. 

Så nemt er det

Det eneste du skal gøre, er at oprette en annonce her på siden, vise bilen frem for 1-2 potentielle købere, og køre bilen til en test (vi betaler). Længere er processen faktisk ikke.

Nu kan du kontrollere at købesummen står på din konto, og udlevere nøglerne til din bil. Resten klarer Dreivers.com.

Har du lån i din bil, sørger vi selvfølgelig også for, at lånet betales ud og eventuel pant fjernes.

Dreivers - køb og salg af brugte biler - en person sidder og er glad i en rød brugt bil
Det er helt uden risko, at bruge dreivers.com

Der er ingen binding fra din side, når du bruger dreivers.com. Det betyder, at du i hele salgsperioden, kan vælge at stoppe salget – uden det koster dig en krone.

Det eneste vi beder dig om er, at du kontakter os og fortæller os, hvis du ønsker at standse annonceringen.

Når bilen er solgt, er det Dreivers.com, der har det fulde ansvar for fejl og mangler på bilen.

Sælg din bil til en bilforhandler – eller gør det smartere selv 

De traditionelle bilforhandlere har stort set haft monopol på salg af biler de sidste 100 år. Privat bilsalg virker for mange uoverskueligt, og derfor går mange mennekser stadig ned til den lokale bilforhandler, hvis de skal købe bil og sælge deres brugte. Det er ærgerligt, da en forhandler skal tjene rigtig mange penge på hvert enkelt bilsalg. Derfor er der nu kommer nyere måde at sælge bil på, som tilgodeser forbrugeren meget bedre. 

Sælg din brugte bil online 

De senere år er der kommet mange gode muligheder for at undersøge bilmarkedet online – både når du skal købe og sælge brugt bil. Langt det meste af bilkøbernes beslutningsproces foregår derfor nu bag skærmen, når vi køber bil, og ikke nede hos en forhandler.

Derfor kan det give rigtig god mening også at flytte dit bilsalg online. Med nye, digitale muligheder kan der være mange penge at tjene, da man undgå bilforhandleren som et fordyrende mellemled.

Faktisk er det fx. hele 60% af en forhandlers fortjeneste på et bilsalg, som går til bare at opbevare bilen og have den stående fremme. Men når køberne allerede har bestemt sig ved at kigge online, kan mindst de 60% gå i lommen på dig i stedet, ved at du selv viser bilen frem.

Salg af brugt bil privat har aldrig været nemmere

Har du en nyere brugt bil, er der altså ofte bedre muligheder end at gå til forhandleren, som skal tjene mange penge på at sælge din bil videre. Ved at gå uden om forhandleren får man altså flere penge i sin egen lomme for sin brugte bil. Har du en nyere, brugt bil, kan det fx. betale sig at bruge en service som dreivers.com. Her kan man sælge og købe brugt bil privat, men med samme sikkerhed som hos en forhandler.

Bekymringer om salg af brugt bil privat koster bilejere mange penge 

Har du overvejet at sælge din brugte bil privat, men synes ikke, du har viden nok? Så er du ligesom 40 % af alle bilejere, der skal sælge deres bil. Rent faktisk er det dog kun 16%, der ender med at sælge den privat. Det viser en undersøgelse lavet af Voxmeter for den digitale bilforhandler dreivers.com. Det er især faktorer som prissætning, regler, omregistrering, evt. gæld i bil, pengetransaktion og meget andet, som kan forhindre bilejere i at sælge deres bil privat.

Få en vurdering af din bil på nettet

Salg af din bil behøver ikke være besværligt. Er du i tvivl om den rigtige salgspris på din bil, kan du få foretaget en vurdering flere steder på nettet. De fleste vurderinger tager udgangspunkt i, hvad der ligger til salg på markedet lige nu, og er derfor oftest ret præcise. De fleste automatiske vurderinger giver dig et spænd, da der kan være særlige forhold der gør, at din bil skal ligge lidt billigere eller dyrere end andre tilsvarende modeller. Vurderingerne af bilen tager udgangspunkt i, at bilen står fejlfri (ud over normale brugsspor på en brugt bil). Så får du tastet de korrekte oplysninger ind, behøves der ikke billeder af bilen. 

Sådan en vurdering på din bil kan du fx. få fra Autouncle

Nogle tilbyder også en individuel prisvurdering, som eksempelvis dreivers.com, da der af og til kan være usikkerheder forbundet med en automatisk vurdering af din bil. Måske har du eksempelvis købt noget særligt ekstra udstyr, som kan trække prisen op. Selvom man skal være varsom med at lade ekstra udstyr styre prissætningen, kan det i nogle tilfælde give god mening at justere efter det.

Find den bedste salgspris på din bil – hvad er bilen værd? 

Prisen på brugte biler bliver, som alt andet, bestemt af udbud og efterspørgsel. Din bil er derfor det værd, som en køber er villig til at give. Findes der rigtig mange modeller på markedet, der ligner din bil, vil det derfor ikke være klogt at sætte prisen højt – for der vil så formentlig ligge mange tilsvarende biler til en billigere pris. En vurdering er derfor også i sagens natur et skøn på en salgspris ud fra markedet lige nu. Og her gælder det om at finde den rette balance mellem at sætte prisen på din brugte bil så konkurrencedygtigt som muligt uden at gå langt under markedsprisen.

Har du en fornemmelse af, at din bil er sat lige i den høje ende, så vær klar til at sætte prisen ned, hvis du ikke har fået henvendelser i løbet af 7-14 dage. Biler, der ligger til den rigtige pris, sælges nemlig ofte hurtigt. Er du ikke villig til at sætte prisen ned på din bil, kan du risikere en lang salgstid, hvor din bil taber værdi, og hvor markedet løber fra dig.

Sælg din bil hurtigt

Hvis du gerne vil sælge din bil hurtigt, måske inden for 14 dage, så sørg for at sætte prisen rigtigt. Selvom du måske også har bedre tid, kan det oftest ikke betale sig, da biler naturligt taber værdi over bare en måned. Har du fået en vurdering på for eksempel 150-170.000 kr., så læg prisen i den nedre ende. Sælger du privat, eller gennem en service som dreivers.com, vil du stadig få mere for din bil på denne måde, end ved at sælge den ind til en traditionel bilforhandler. De giver dig nemlig ofte en lav pris, fordi de selv skal tjene en god avance på hvert enkelt bilsalg. Så hvis du sætter en pris under markedets gennemsnit, kan du opnå et hurtigt salg og bedre pris end hos forhandleren.

Optimér din annonce på din brugte bil 

Når du skal sælge din brugte bil, er prisen nok det vigtigste. Men næsten lige så vigtig er billederne. Er der meget få og dårlige billeder, mister en køber interessen, og kan måske endda blive mistænkelig over for, om bilen er i dårlig stand eller fejler noget. Når det handler om at sælge din bil online, er billederne derfor dit udstillingsvindue, som skal indfange køberen. Og er prisen også rigtig, har du grundlaget for en god og hurtig bilhandel. 

For at få inspiration kan du tage et kig på bilannoncer fra bilforhandlere, for eksempel på bilbasen, autouncle, biltorvet, bilhandel eller dreivers.com. Sidstnævnte har endda lagt en fotoguide ud til deres sælgere. Du kan finde dreivers.com fotoguide her. 

Sælg din bil privat med en god beskrivelse 

Når du sælger din brugte bil online, og når det handler om salg af brugte biler generelt, er det også vigtigt at få beskrevet bilens stand. Hvornår var sidste syn og sidste service? Har den fået skiftet dele, som eksempelvis bremser eller tandrem? Det giver en køber en større tryghed og større velvillighed til at give den satte pris, og du undgår en skuffet køber ved fremvisning.

Køb af brugt bil 

Når du køber brugt bil, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Køber du brugt bil privat, skal du huske at spørge ind til seneste syn og seneste service på bilen. Du kan også spørge til, hvornår bremser, dæk og tandrem sidst er skiftet, hvis det ikke fremgår af servicebogen. I afsnittene herunder kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på.

Køb af bruge biler hos bilforhandlere 

Køber du hos en forhandler, får du reklamationsret på bilen. Nogle forhandlere sælger også en garanti eller en garantiforsikring med. Enkelte online forhandlere, som eksempelvis dreivers.com, giver en fuld garanti med på 12 måneder. Sørg for, at kigge dig for om, hvorvidt der følger en garanti med på din bil. Det kan koste dig mange penge, hvis eks. motoren går.

Privat bilhandel 

Når du køber brugt bil privat, får du ikke reklamationsret eller garanti på bilen. Når du har købt bilen, kan du heller ikke klage til sælgeren over eventuelle fejl og mangler. Du køber altså bilen som beset. Køber du en billig, ældre bil, er disse ting mindre vigtige. Køber du en nyere, brugt bil til rigtig mange tusinde kroner, kan det være en god idé at sikre sig i købet. Det kan man gøre via tjenester som dreivers.com, som tilbyder en sikker betalingsløsning mellem dig og sælger, og hvor du oven i købet får reklamationsret og garanti på bilen. Selvom du og ejeren mødes privat og omregistrerer bilen direkte mellem jer, får du altså samme sikkerhed som hos en forhandler.

Få en slutseddel på din bil 

Når du køber bil hos en forhandler får du en slutseddel på bilen, som er din kontrakt eller bevis på handlen. På slutsedlen vil det typisk også fremgå, hvad der er lavet af aftaler om eks. ekstra udstyr, klargøring, ekstra dæk osv. Køber du bil privat er det også en god idé at få en slutseddel, så du har papir på en bindende aftale mellem dig og sælger.

Billige brugte biler 

Det vrimler på nettet med billige brugte biler. Man skal kigge sig for, da meget billige biler måske er for godt til at være sandt. Ofte giver du mere for en brugt bil hos en forhandler, end når du køber privat. Både fordi der følger reklamationsret med ifølge købeloven, men også fordi forhandleren har mange udgifter til opbevaring af bilen på lager og i butik. Der kan altså være fordele ved at købe privat, hvis man ellers kigger sig for. Med online handel er der opstået nye muligheder for at købe brugt bil privat til en billigere pris med samme sikkerhed som hos en bilforhandler.

Få en brugtbiltest ved køb af brugt bil 

Det kan være en god idé at bede om en brugtbiltest, når du skal købe en brugt bil privat. Den mest kendte er FDM’s test, men også større kæder som Applus tilbyder uvildige test til en billigere penge. En tilstandsattest hos Applus gennemgår typisk alle mekaniske og elektriske dele af bilen, så du kender bilens stand inden et køb.

Køb eller sælg brugt bil med en FDM fordelpartner 

Er du medlem af FDM, Forenede Danske Motorejere, kan du med fordel kigge på deres anbefalinger til køb og salg af biler, hvad enten det er privat eller hos forhandlere. FDM tilbyder også forskellige rabatordninger til deres medlemmer, hvor du eksempelvis kan købe og sælge bil på dreivers.com til et nedsat salær.

Hvad betyder reklamationsret i en bilhandel? 

Du får reklamationsret med på din bil, hvis du køber den af en forhandler, fordi du dækkes ind under købeloven. Reklamationsretten gælder fejl og mangler, som bilen har haft på købstidspunktet. De første 12 måneder gælder formodningsreglen, som betyder, at sælger eller virksomhed har bevisbyrden for, at fejlen, eller årsag til fejlen, ikke var til stede på købstidspunktet. Efter de 12 måneder har du som forbruger bevisbyrden. 

Hvordan ejerskifter man en bil?

Køber du en brugt bil privat med tilhørende registrerede nummerplader, kan man nemt ejerskifte bilen. Skat har udviklet appen “Ejerskifte” til formålet, som nemt guider både køber og sælger gennem forløbet, og som tager højst fem minutter. Har man ikke mulighed for at bruge appen, skal man ejerskifte bilen via skat.dk. Her skal man bruge den originale registreringsattest. I forbindelse med ejerskiftet skal den nye ejer vælge forsikring, hvorefter sælger automatisk bliver afmeldt sin forsikring. Køber får en ny registreringsattest sendt med posten i løbet af ca. 14 dage.

Hvad gør man, hvis der er gæld og pant i en bil? 

Pant i bilen følger bilen, og ikke ejeren, så køber du en bil med pant i, kan du risikere at få den konfiskeret, hvis ikke der bliver betalt af på gælden. Du skal derfor altid sikre dig, at du overtager en gældfri bil uden pant. Bed sælger om bevis for dette, hvis du køber privat. Du kan selv slå op på nettet, om der er pant i den bil, du overvejer at købe, på eksempelvis tjekbil.dk. Tjenester som dreivers.com sikrer dig mod snyd med dette, så du er garanteret en bil uden pant ved overtagelsen.

På dreivers.com hjælper vi private med køb og salg af brugte biler.

Få mere for din bil, når du sælger, og få Danmarks bedste garanti, når du køber. Vi blev medlem af Autobranchen i 2020, og i 2021 blev vi FDM fordelspartner.

Med Dreivers.com kan du foretage

  1. Køb af brugte biler
  2. Salg af brugte biler
  3. Få en gratis vurdering af din bil

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets guide om Køb og salg af brugte biler.